Om HAIR BY SCHIOLL

Velkommen til Hair By Schioll, mit grønne, rolige, og kreative univers - med plads til fordybelse og stilhed.🍀☘️

Jeg er uddannet frisør, kosmetiker samt meso terapeut, og har i mange år arbejdet som makeup artist. Denne kombination har givet mig en helhedsforståelse af hvert enkelt menneskes ydre.

Hos Hair By Schioll anvender jeg
Hårologi, som er miljøvenlige produkter med ECO-certificeret råvarer. Mine SigNATURE produkter fra Hårologi er godkendt til positivlisten i Danmark, som er udarbejdet af Grønne Erhverv.

Alle mine produkter bliver produceret i Skandinavien, og alt emballage er lavet af genbrugsplast.

Ved hjælp af et digitalt hårtestapparat analyseres hårets styrke og strækbarhed, så de miljøvenlige produkter kan blive tilpasset til hver enkelt kunde. Dermed får kunden skræddersyet den behandling samt det produkt, der passer præcist til deres hår/hovedbund.

Bæredygtighed samt en grøn profil er sat i højsædet, hvilket er en stor del af mit liv. Der vil derfor aldrig blive gået på kompromis med kvalitet, produkter og tid.

Hos Hair By Schioll vil der kun være en kunde af gangen, så roen og fokus forbliver rette sted. Der er tid til at lande, trække vejret og give slip på larm.

Min store passion er at nørde ned i mindste detalje, det gør, at jeg er dybt dedikeret indenfor alt, hvad der kan skabe et sundere jeg. Fagligheden samt kvaliteten i alt hvad jeg arbejder og beskæftiger mig med er i top, hvor min grønne niche indenfor care, styling og farver er højt prioriteret.

Udover mit virke som frisør, kosmetiker og makeup artist, har jeg i mange år arbejdet som kunstmaler. Det at være kreativ på mange forskellige parametre er vigtigt for mig, da det skaber en helhed indenfor den verden, som jeg færdes i.

På salonen vil der derfor være mit lille atallier, hvor jeg maler mine malerier, når ikke jeg arbejder som frisør.

Velkommen til Hair By Schioll ❤️Mette Guldbrandt Schioldan